Патувањето не е само движење од едно до друго место.

Тоа е патот по кој се изразувате себе си и своите соништа, Вашиот начин на живот и Вашите вредности.

Минатото, сегашноста и иднината се здружуваат за да Ви обезбедат искуство, знаење и ентузијазам.


Новости

12.05.2017

НАЈУБАВИ ПЛАЖИ НА СИТОНИЈА


Топ 10 најубави плажи на Ситонија, вториот крак на Халкидики, кои ќе ви станат едни од омилените.

повеќе

05.11.2016

КАКО ПАТУВАЊАТА НЕ ПРАВАТ ПОДОБРИ ЛИЧНОСТИ ?


Патувањата секој ги доживува на различен начин, но со сигурност на сите ни влијаат и повеќе од одлично.

повеќе

12.05.2016

10 дена на море прават чудо за вашето тело и душа


Што точно ви носи летувањето на море?

повеќе