Новости

28.07.2015

ULTRA LAST MINUTE - SKIATHOS


9 ноќевања со вклучен превоз

ЦЕНА: 219 евра

Термин: 03.08 - 12.08.2015

повеќе

28.07.2015

LAST MINUTE- LEFKADA


ЛЕФКАДА - НИДРИ

Вила "Afroditi"

* Двокреветно студио

ЦЕНА: 289 евра (наем за 7 ноќи)

Термин: 04.08 - 11.08.2015

повеќе

27.07.2015

ULTRA LAST MINUTE - KRF - Agios Georgios


Цена: 189 евра

* 9 ноќевања + превоз

Термин: 01.08 - 10.08.2015

повеќе