Почетна

назад до:"Почетна"

СПА ХОТЕЛ СВ. НИКОЛА - САНДАНСКИ


Редовен ценовик 2018-2019

 

 

Еднодневен пакет „Неделен Спа релакс”

Цени за СОБА за 1 ноќ –  полупансион

сместување

DBL standard

DBL clasik

1adl

46

56

1adl+1chd  ( до 12г. )

52

70

2adl

60

82

2adl+1chd  ( до 4г. )

60

82

2adl+1chd  ( до 12г.)

68

92

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

 

 

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

 

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:

1 ноќевање со појадок  и вечера;
салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот  (од 19 до 21 часот);
Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.
Шише вино во собата на пристигнување.

 

 

Дводневен пакет City Break

 

Цени за СОБА за 2 ноќи – Ноќевање со појадок

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1adl

76

98

194

1adl+1chd  ( до 12г. )

88

112

194

2adl

102

132

194

2adl+1chd  ( до 4г. )

102

132

194

2adl+1chd  ( до 12г. )

116

152

194

3adl

х

х

194

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

 

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

 

 

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
2 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (од 19 до 21 часот);
Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.

 

 Дводневен Спа пакет – полупансион City Break Plus

 

Цени за СОБА за 2 ноќи – полупансион

сместување

DBL standard

DBL clasik

1adl

110

124

1adl+1chd  ( до 12г. )

134

174

2adl

158

204

2adl+1chd  ( до 4г. )

158

204

2adl+1chd  ( до 12г. )

188

240

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

 

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

 

 

 Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
2 ноќевања со појадок;
2 вечери на сет мени и салата бар / во ресторанот на хотелот – за време на престојот (од 19 до 21 часот);
1 класична масажа еднаш за период во работно време;

Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.

 

Тридневен пакет Fresh Spring

 

Цени за СОБА за 3 ноќи – ноќевање со појадок

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1adl

106

136

268

1adl+1chd  ( до 12г. )

104

130

268

2adl

122

152

268

2adl+1chd  ( до 4г. )

122

152

268

2adl+1chd  ( до 12г. )

144

184

268

3adl

х

х

268

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

 

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

 

 

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
3 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (од 19 до 21 часот);
Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интерне, паркинг, туристичка такса.

 

 Петдневен пакет Relax

 

Цени за СОБА за 5 ноќи – ноќевање со појадок

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1adl

138

178

358

1adl+1chd  ( до 12г. )

168

206

358

2adl

198

244

358

2adl+1chd  ( до 4г. )

198

244

358

2adl+1chd  ( до 12г. )

238

296

358

3adl

х

х

358

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

 

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

 

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
5 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (од 19 до 21 часот);
Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.
Терапија - бања со алги или морски соли - еднаш за време на престојот;

 Седумдневен пакет Spa&Active

Цени за СОБА за 7 ноќи – ноќевање со појадок

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1adl

174

222

430

1adl+1chd  ( до 12г. )

210

258

430

2adl

248

304

430

2adl+1chd  ( до 4г. )

248

304

430

2adl+1chd  ( до 12г. )

302

376

430

3adl

х

х

430

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

 

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

 

 

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
7 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (од 19 до 21 часот);
Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.

Делумна масажа - еднаш за престој;

 

 Десетдневен пакет Wellness

 

Цени за СОБА за 10 ноќи – ноќевање со појадок

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1adl

244

302

616

1adl+1chd  ( до 12г. )

282

340

616

2adl

333

400

616

2adl+1chd  ( до 4г. )

333

400

616

2adl+1chd  ( до 12г. )

410

502

616

3adl

х

х

616

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

 

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

 

 

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
10 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (од 19 до 21 часот);
Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.

Делумна масажа - еднаш за престојот;  терапија - бања со алги или морски соли

 

Четиринаесетдневен пакет Vital

 

Цени за СОБА за 14 ноќи – ноќевање со појадок

сместување

DBL standard

DBL clasik

Studio

1adl

280

394

860

1adl+1chd  ( до 12г. )

352

458

860

2adl

416

538

860

2adl+1chd  ( до 4г. )

416

538

860

2adl+1chd  ( до 12г. )

524

682

860

3adl

х

х

860

Цени во €, се плаќа во денари 1€ = 62 мкд

 

Легенда: adl  возрасен, chd  дете
DBL standard двокреветна стандард соба, DBL clasik двокреветна реновирана соба

 

 

Цените се за СОБА за соодветниот број на гости и вклучуваат:
14 ноќевања со појадок ;
салата бар / салата во ресторанот на хотелот - за време на престојот (од 19 до 21 часот);
Користење на СПА центарот со затворен базен, сауна, римска бања, солена соба, фитнес;
Бесплатен безжичен интернет, паркинг, туристичка такса.

Делумна масажа - еднаш за престојот;  терапија - бања со алги или морски соли

 

 

Хотелски содржини

Во подножјето на Пирин планина, во центарот на градот Сандански се наоѓа хотел Свети Никола.
СПА центарот на хотел “Свети Никола” се напојува со хипертермална минерална вода 75 ° С од  природен извор.
Искористување на минералната вода во комбинација со уникатната клима на градот нуди можност за вистинска релаксација.

   Располага со:

  • СПА центар,
  • Внатрешен базен,
  • Фитнес сала,
  • Снек бар,
  • Пиано бар,
  • Основен ресторан,
  • Ресторан Плумари,
  • Конференциска сала  ….

 

 

 

Сандански се наоѓа во југозападна Бугарија, во подножјето на Пирин планина. На територијата на денешниот град била тракиската населба Медиус. Подоцна, Римјаните го преименувале Десудава, по што Словените го дадоа името на Свети Врач. Денес, градот го носи името Сандански.
Градот е познат по своите живописни предели и бањи. Одморалиштето е погодно за лекување на разни болести. Најсоодветно време за опуштање во Сандански е пролет.
Сандански е горд на својот уникатен градски парк, именуван во 1981 година Свети Врач.
На површина од 344 декари има повеќе од 200 видови медитерански растенија.
Интересни се  двата чинари, како две природни знаменитости - чинарот во центарот на градот (550 години стар и висок 23 метри) и чинарот во паркот (500 години стар и висок 26м).
Знаменитости се: Епископската базилика, Мавзолејската гробница, Археолошкиот музеј.
Во близина се наоѓа Мелник, областа Рупите....
Софија - Сандански - 158 км. Пловдив - Сандански - 305 км. Варна - Сандански - 602 км.


назад до:"Почетна"

Новости

12.05.2017

НАЈУБАВИ ПЛАЖИ НА СИТОНИЈА


Топ 10 најубави плажи на Ситонија, вториот крак на Халкидики, кои ќе ви станат едни од омилените.

повеќе

05.11.2016

КАКО ПАТУВАЊАТА НЕ ПРАВАТ ПОДОБРИ ЛИЧНОСТИ ?


Патувањата секој ги доживува на различен начин, но со сигурност на сите ни влијаат и повеќе од одлично.

повеќе

12.05.2016

10 дена на море прават чудо за вашето тело и душа


Што точно ви носи летувањето на море?

повеќе